SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Wijn kopen

Wijn kopen doe je tegenwoordig online. Je bestelt de wijn en een aantal dagen later wordt de wijn bij je afgeleverd. Bij Valkwijn bestel je de beste wijn tegen de meest gunstige prijzen. Dat maakt wijn kopen bij Valkwijn echt tot een feestje.

Naast de heerlijke exclusieve wijnen koop je bij Valkwijn ook het huismerk Van Der Valk. De heerlijke wijnen die je voorgeschoteld worden tijdens een hotelbezoek kun je nu ook online bestellen.

Louis Jadot

Één van de heerlijke wijnen die je bij Valkwijn bestelt is Louis Jadot. Maison Louis Jadot wijn in de franse Bourgogne bezit deze dagen meer dan 225 hectare aan wijngaarden in de Bourgogne. Onder andere liggen deze in de Côte d’Or en deels verspreid over Château des Jacques en Château de Bellevue in de Beaujolais.

Louis Jadot koopt een deel van haar druiven in bij andere wijnboeren in Frankrijk. Maison Louis Jadot heeft wijnen uit de Chablis, Côte d’Or, Côte Chalonnaise, Maconnais en Beaujolaisen zijn te herkennen aan het logo met het lachende gezichtje van Bachhus en hun stralende gele etiketten. 

Bernardus Chardonnay

Naast Louis Jadot verkoopt Valkwijn ook Bernardus Chardonnay. Bernardus Chardonnay is een wijn uit Californië. Bernardus is een wijnhuis die eigendom is van de Nederlandse familie Pon. Zij hebben van deze wijn een echte topwijn gemaakt die erg geliefd is in Amerika.