SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Over ons

De Ontstoppingskoning is een ontstoppingsspecialist die actief is in heel Noord-Holland. Met een hecht team aan vakmensen bieden wij onze hulp in de regio Amsterdam tot aan Texel en Den Helder en weer helemaal terug.

Bij ons werkt het als volgt. U belt ons of vult het contactformulier in. Daarna zoeken wij voor u een erkende Uneto-VNI loodgieter uit. Deze loodgieter kiezen wij op basis van beschikbaarheid, kennis en klanttevredenheid.

Zoals onze naam al aangeeft zijn wij de koning van de ontstopping. Maar wij doen veel meer dan dat. Wij voeren ook klein loodgieterswerk uit, verrichten reparaties, doen rioleringswerk en verplaatsen of installeren radiatoren en cv ketels. Ook sluiten wij geregeld elektra aan zoals een vaatwasser of een wasmachine.

Veel voorkomende problemen zijn natuurlijk verstoppingen, die vaak ook weer samenhangen met lekkages. Dikwijls spelen deze problemen zich af in uw riolering of vinden zij daar hun oorsprong. Rioleringswerk vraagt om deskundigheid en ervaring.

De experts van de Ontstoppingskoning zijn gelukkig gewapend met moderne apparatuur en technieken. Zo gebruiken wij geavanceerde inspectie-camera’s, lekdetectie, rookdetectie en andere doeltreffende methodes om de oorzaak van rioollucht te achterhalen.

Een echte koning slaapt nooit. Daarom is de Ontstoppingskoning 24/7 en elke dag van de week bereikbaar voor spoedeisend loodgieterswerk. Dagelijks trekken onze ridders er met man en macht op uit om hulpbehoevende bewoners van Noord-Holland te beschermen tegen verstoppingen.

Behalve succesvol is de Ontstoppingskoning ook nog eens zeer betaalbaar. Onze vaklui berekenen geen voorrijkosten voor hun werkbezoeken. Bovendien zijn onze nota’s helder en gespecificeerd. Voor kostbare reparaties of vervangingen schrijven wij graag een gedetailleerde offerte uit.

Zo weet u precies waar u voor betaalt. Zoals het een ware koning betaamt, zijn onze loodgieters en andere specialisten hoffelijk en hartelijk. Als gecertificeerd en erkend bedrijf worden wij door klanten uit heel Noord-Holland vaak teruggevraagd voor andere klussen…