SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Vaatwasser installeren en aansluiten in Amsterdam e.o.

Dikwijls krijgt de Ontstoppingskoning verzoeken om een vaatwasser in Amsterdam aan te sluiten. Heeft u ook een nieuwe vaatwasser en wilt u dat dit goed gebeurt?

Of bent u verhuisd en wilt uw oude vaatwasser professioneel laten aansluiten? Het is een wijze keuze om dit door ervaren vaklui te laten doen.

Een vaatwasser die namelijk verkeerd geïnstalleerd is, kan last krijgen van verstoppingen of een defect. Laat het in één keer goed doen en geniet er vervolgens vele jaren van.

U kent de verschijnselen van een vaatwasser die slecht functioneert. Er blijft water achter, uw servies komt er nat uit of is niet volledig schoon. Of in het geval van een verstopping kan het zijn dat de vaatwasser helemaal niet meer opstart.

Met de kans dat u een zeer bruikbare vaatwasser al weer om laat ruilen voor een nieuwe. Vaak totaal niet nodig. Tijdens bezoeken in Amsterdam merken onze loodgieters en ontstoppers dat het goed aansluiten en installeren van een vaatwasser wonderen doet.

De loodgieters en installateurs die zijn aangesloten bij de Ontstoppingskoning kennen alle merken vaatwassers. Alle specifieke functies en kenmerken van uw vaatwasser zijn bij ons bekend. Zij kunnen direct aan de slag zonder de handleiding erbij te pakken.

Wij begrijpen dat u geen dag zonder uw vaatwasser wilt. Daarom zijn wij elke dag van de week in Amsterdam oproepbaar, ook voor spoedklussen.

Is uw vaatwasser al geïnstalleerd, maar is deze verstopt of defect. Wij onderzoeken in een paar minuten wat er aan de hand is. Zit er een verstopping in de afvoer of in de slang?

Soms is het een kwestie van een specifiek programma te draaien of het zoutgehalte op peil te brengen. Ons netwerk aan loodgieters en ontstoppers geeft u graag advies op maat. Reparaties voeren wij direct uit en u ontvangt hiervoor een betaalbare en heldere factuur.

Wij geven garantie op onze werkzaamheden! De Ontstoppingskoning levert een koninklijk resultaat!