SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

U hebt last van rioollucht en u woont in Amsterdam

Keer op keer weet De Ontstoppingskoning de strijd tegen rioollucht in huis te winnen. Ten eerste omdat wij koning zijn in het vinden van de oorzaak. Ten tweede omdat wij effectief zijn in het ontstoppen of herstellen van uw riolering of afvoer.

Vele inwoners uit Amsterdam kunnen navertellen hoe de Ontstoppingskoning hun uit hun lijden verlost heeft. Bel ons voor onmiddellijke actie!

‘Hoe is die rioolstank ooit begonnen?’ zult u zich dikwijls afvragen. Het kan zijn dat uw riolering scheuren of verzakkingen vertoond. In dat geval geschiedt de doorstroom niet zoals voorzien met allerlei vervelende verstoppingen of lekkages tot gevolg.

Ook kan het zijn dat de ontluchtingskoker in uw riool niet naar behoren functioneert. Hierdoor is de beluchting in uw riolering ontregeld en u bent daar nu de dupe van! Laat u niet omringen door vreselijke rioollucht en rioolvliegjes. Wij rekenen in een handomdraai af met deze onhygiënische situatie in uw woning in Amsterdam.

Een veel gebruikte methode om de oorzaak van rioollucht te achterhalen is onze lek detectie via onze rook- of nevelgenerator. Door de rook die wij in het riool blazen kunnen wij haarfijn achterhalen waar eventuele scheuren of breuken zijn.

Sommige rioleringen van woningen in Amsterdam lenen zicht beter voor camera inspectie. Deze rioolcamera’s zijn klein, dun en kunnen heel diep de riolering in. Al vele malen heeft onze inspectie camera de boosdoener van rioollucht in huis aangewezen!

De ontstoppers en loodgieters die zijn aangesloten bij de Ontstoppingskoning weten door deze geavanceerde methodes de oorsprong te achterhalen, zonder onnodige schade achter te laten. Omdat zij deskundig handelen zullen zij nooit blind breekwerk verrichten.

Hebt u interesse? Neem dan vandaag nog contact op met de Ontstoppingskoning. Wij hebben een netwerk aan loodgieters en ontstoppers die vrijwel meteen voor u paraat staan.