SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Radiator verplaatsen Amsterdam

Wilt u uw radiator verplaatsen, vervangen of een nieuwe radiator laten plaatsen. Dat is een klus die u wellicht hoofdpijn bezorgt, maar voor de Ontstoppingskoning dagelijkse kost is.

De bij ons aangesloten loodgieters en ontstoppersĀ zorgen voor vakkundige installatie in heel Amsterdam en omstreken. ZijĀ zijn bekend met elk soort radiator of merk radiator. Omdat veiligheid bij dit soort klussen voorop staat kunt u dit best uitbesteden aan een gecertificeerd bedrijf.

De radiator van uw woning in Amsterdam is in staat cv-water af te geven aan uw kamerlucht. Daarmee reguleert u ook de kamertemperatuur. Dit gaat meestal goed, tenzij er bij het plaatsen of verplaatsen fouten zijn gemaakt. Ons netwerk van vakmensen voorkomt deze fouten.

Zo kunnen er leidingen die naar de radiator lopen verkeerd worden aangelegd. Ophangbeugels moeten juist en bestendig geplaatst worden. En natuurlijk vooral waterpas! Er mag geen roestwater uit de oude radiator lekken. U wilt immers geen hardnekkige vlekken op uw tapijt of parket!

Veel bewoners in Amsterdam hebben ook een specifieke smaak met betrekking tot design en interieur. Zo wilt u misschien dat de leidingen van de nieuwe radiator mooi kleuren met het design van uw radiator.

Ook met dit soort wensen houden onze doorgewinterde professionals graag rekening. Bij ons staan maatgericht werk en service centraal. Ook zijn wij op kort termijn beschikbaar. Zo kunt u lekker doorpakken met uw verbouwing of verhuizing. Bel ons nu!

De Ontstoppingskoning zorgt ervoor dat u een koninklijke behandeling krijgt met een majesteitelijk resultaat tot gevolg. Bovendien zijn wij reuze betaalbaar en berekenen onze installateurs geen onzinnige voorrijkosten.

Wij bieden garantie op onze werkzaamheden. Mocht u graag periodieke controles willen of ons direct kunnen oproepen bij calamiteiten? Informeer dan naar de mogelijkheden van een service contract. Uiteraard zijn onze installateurs ook inzetbaar voor uw kantoorruimte, bedrijfspand, horeca-gelegenheid of andere zakelijke locatie in Amsterdam.