SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Lekdetectie Amsterdam

Is het lek boven water? Heeft u ontdekt waar die teisterende lekkage zit? Dan kunt u gerichte maatregelen nemen! Helaas zijn sommige lekkages lastig te achterhalen. U denkt dat u de pijnplek gevonden heeft, maar de vochtplekken blijven terugkeren.

De loodgieters en ontstoppers die zijn aangesloten bij de Ontstoppingskoning uit Amsterdam heersen op het gebied van feilloze lekdetectie. Zij gebruiken geavanceerde apparatuur en moderne methodes. Uiteindelijk winnen zij elke strijd tegen elke lekkage, waar dan ook in Amsterdam.

De lekdetectie van de Ontstoppingskoning heeft overal succes behaald. In appartementen, oude panden, nieuwe woningen, flats, woonboten, schuren en tuinhuizen in Amsterdam. Meestal komt een lekkage voor in een badkamer, keuken kelder, riolering of onder uw dak.

Dikwijls speelt sanitair, een radiator of een CV ketel een belangrijke rol bij een mysterieuze lekkage. De Ontstoppingskoning rekent af met elk mysterie en legt uw lekkage bloot. Natuurlijk leveren onze vakmensen ook direct een effectieve oplossing.

Vaak bevindt een onbekende lekkage zich natuurlijk op een ontoegankelijke plek. Bijvoorbeeld in uw riolering, in een afvoer, waterleiding of dakkapel. Lekdetectie is uitgerekend voor deze situaties ideaal. De lekdetectie heeft een slagingskans van bijna 100%.

Onze partners ontstoppers en loodgieters voeren niet enkel lekdetectie uit. U kunt ook contact met ons opnemen als u een loodgieter, reparateur en installateur nodig heeft. Deze vaklui zijn in heel Amsterdam en in ruime omstreken de hele week 24/7 oproepbaar om u van die dekselse lekkage af te helpen.

Lekdetectie is een moeilijk werkje maar de bij ons aangesloten ontstoppers en loodgieters maken er echt een succes van. De bij de Ontstoppingskoning aangesloten loodgieters en ontstoppers zorgen ervoor dat uw gehele huishouding weer net zo goed werkt als die van Paleis Soestdijk!

U kunt onderstaand contactformulier invullen of bellen met 06 – 13 93 39 82. Wij staan u graag te woord en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.