SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Klein loodgieterswerk in Amsterdam

Dagelijks wordt De Ontstoppingskoning uitgedaagd door lekkende kranen, verstopte gootstenen en falend sanitair. Maar denkt u dat een van hen de Koning ooit verslagen heeft? Geen sprake van!

De bij ons aangesloten vakbekwame loodgieters en ontstoppers binden de strijd aan met verstoppingen en lekkages in Amsterdam. Of het nu gaat om uw wasbak, de keukenkraan, de douchslang of uw vaatwasser. Wij herstellen, repareren, vervangen en adviseren. Wij stoppen die ellende NU!

Klein loodgieterswerk is ons specialisme. Wij repareren graag uw keukenblok. Is uw kraan aan vervanging toe of zit het probleem in de afvoer van uw wasbak? In een momentopname hebben wij de situatie getaxeerd en gaan wij aan de slag met een duurzame oplossing.

De bij ons aangesloten loodgieters en ontstoppers zijn niet van het heftige breek- en sloopwerk. Wel zijn wij de meesters van de subtiele ingreep. Het vervangen of repareren van badkamer sanitair is onze tweede natuur.

Veel materialen hebben wij voor ons klein loodgieterswerk op voorraad in onze werkauto. U heeft dus geen eeuwigdurende vervolgafspraken te maken. Welnee, wij doen ons werk snel en onmiddellijk. Daarbij doen wij ons klein loodgieterswerk op die manier dat uw nota zo laag mogelijk uitvalt.

Mochten er prijzige vervangingen noodzakelijk zijn, dan ontvangt u een offerte en ons advies over de verschillende mogelijkheden. Soms is vervanging nu eenmaal rendabeler dan reparatie. Een meer betrouwbare partner dan de Ontstoppingskoning zult u in heel Amsterdam en omstreken niet vinden.

Is er sprake van een lekkage of verstopping in uw waterhuishouding. Onze collega’s van de ontstoppingsdienst komen direct in actie. Ter aanvulling op hun werkzaamheden voert onze loodgieter de broodnodige reparaties uit.

Zo kan het zijn dat er na hun onderzoek leidingen, of ander sanitair vervangen of gerepareerd moet worden. Wij rijden door heel Amsterdam en stoppen graag bij uw woning zonder voorrijkosten in rekening te brengen. De Ontstoppingskoning biedt u maximaal comfort!