SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Kelder leegpompen in Amsterdam

In ons onbestendige klimaat moeten wij altijd voorbereid zijn op wateroverlast. In welk jaargetij dan ook kan het water met bakken uit de hemel komen en uw woonplezier bederven. Daarbij kan water in uw kelder ook uw spullen aantasten die u daar met zoveel zorg had opgeborgen.

Dat is gelukkig niet nodig wanneer u snel passende actie onderneemt. De Ontstoppingskoning uit Amsterdam regeert in de strijd tegen wateroverlast. Ons netwerk aan loodgieters en ontstoppers staan u bij en brengen de situatie terug naar de oude.

Wij kunnen uw kelder niet alleen leegpompen maar ook droogpompen! Met een reguliere dompelpomp wordt uw kelder of kruipruimte snel leeggezogen. Er blijft dan 1 a 2 cm water over. Maar met onze vlakzuiger (ook dweilpomp genoemd) pompen wij uw kelder zo goed als volledig droog.

Er blijft dan hoogstens 2 millimeter water over. Gelukkig hebben wij ook instrumenten om uw kelder vervolgens volledig droog te ‘blazen’ zodat uw spullen gevrijwaard zijn van schimmel en andere schade.

Bij volgestroomde kelders in de regio Amsterdam treffen wij ook vaak vervuild water aan. Dat wil zeggen dat het water in de kelder zich vermengd heeft met zand, bladeren en vuil. Zoals u van een koning mag verwachten, werken wij met de meest geavanceerde en moderne pompen.

Dus ondanks de vervuiling van het water in de kelder, kunnen wij uw kelder zonder vertraging leegpompen of droogpompen. Nu kunt u uw kelder weer lekker gebruiken als voorraadplek of hobbyruimte.

Ook lastige plekken zoals kruipruimtes of kleine kelders zijn voor onze vaklui uit Amsterdam geen probleem. Wij hebben pompen in alle soorten en maten en bovendien zijn wij alle obstakels al eens eerder tegengekomen.

De Ontstoppingskoning heeft voor elke kelder een passende aanpak. Omdat actie snel vereist is, zijn wij elke dag van de week en 24 uur per dag oproepbaar! U kunt dus nu bellen!