SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Is uw WC, gootsteen of afvoer verstopt?

De Onstoppingskoning verhelpt snel uw wc, toilet, afvoer of gootsteen te ontstoppen. Bij iedereen kan het namelijk voorkomen dat een toilet, afvoer of gootsteen verstopt raakt.

Een verstopte gootsteen of afvoer legt u hele huishouding lam en berooft u van kostbare tijd. De ridders van de Ontstoppingskoning trekken er in Amsterdam dagelijks op uit om uw WC, gootsteen of afvoer te bevrijden van verstopping.

U moet er niet aan denken dat u met rubberen handschoenen en een plopper uren in uw toiletpot staat te wroeten! Of dat u een half uur na het douchen nog steeds met een teiltje het douchewater staat weg te scheppen?

U heeft wel leukere dingen te doen, of niet? De Ontstoppingskoning biedt in Amsterdam en regio resultaat tegen schappelijke kosten. Na een bezoek van één van onze gecertificeerde partners weet u wel wie de beste koning van Nederland is!

Amsterdam kent dagelijks veel gevallen van een WC, afvoer of gootsteen die is verstopt. Woont u zelf in de hoofdstad of in de omgeving van Amsterdam? Wij hebben daar ons hoofdkwartier dus zijn de door ons geselecteerde loodgieters en ontstoppers direct ter plekke.

Dus alles wat met een verstopte afvoer of achterliggende riool te maken heeft, hebben wij in no time hersteld. Een verstopte toilet, afvoer of gootsteen eist zoveel tijd, dat ook uw agenda verstopt raakt. Bespaar uzelf de moeite en de kosten en laat onze professionals uit Amsterdam het werk doen.

Om een afvoer of een verstopping in de riolering vast te stellen, gebruiken wij ook geavanceerde methodes zoals lekdetectie en inspectiecamera’s. Dergelijke apparatuur kost uiteraard een vermogen en het gebruik ervan vereist kennis en ervaring. Daarom adviseert de Ontstoppingskoning om niet met doe-het-zelvers in zee te gaan die enkel met een plopper te werk gaan. Ga voor vakmanschap en een duurzaam resultaat!