SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Is uw Sanibroyeur verstopt en woont u in Amsterdam?

De bij de Ontstoppingskoning aangesloten loodgieters en ontstoppers zijn all round als het gaat om waterhuishouding en afvoer van afvalwater. Heeft u een Sanibroyeur of vergelijkbare apparatuur in uw woning? Schakel bij problemen en verstoppingen direct professionals in.

De Sanibroyeur is namelijk een specifiek systeem dat bij verkeerde installatie of verkeerd gebruik tot verdere narigheid kan leiden. Wij nemen uw ergernissen graag weg met gerichte service en eventueel vakbekwaam onderhoud in Amsterdam.

U heeft juist gekozen voor de Sanibroyeur omdat u een effectievere en luxere oplossing wilt dan het traditionele toilet. Dan is het erg vervelend als deze vermaler ook uw kostbare tijd vermaalt. Er zijn tal van problemen die voorkomen met uw Sanibroyeur of andere vermaler.

Er kan een verstopping zijn door verkeerd gebruik. Ook is het mogelijk dat er sprake is van overdruk bij het doorspoelen. Dit kan leiden tot borrelende geluiden in uw wasbak of doucheputje. De specialisten die zijn aangesloten bij de Ontstoppingskoning rijden 24/7 met man en macht door Amsterdam voor onderhoud en service!

De oorzaken voor een falende Sanibroyeur kunnen ook heel divers zijn. Behalve onjuist gebruik kan er sprake zijn van een verkeerde installatie. Wij corrigeren eventuele afwijkingen en stellen uw Sanibroyeur maatgericht af op uw situatie. Misschien zijn er problemen met bepaalde afvoeren.

Ook die vervelende hobbels ruimen wij in korte tijd en tegen geringe kosten uit de weg. Als Ontstoppingskoning zijn wij natuurlijk heer en meester in Amsterdam en hebben ervaring met onderhoud van elk soort toilet of badkamer. Van nieuwbouwwoningen tot aan de traditionele oude panden in Amsterdam.

Zoals u wellicht al ondervonden heeft, kan een falende Sanibroyeur ook tot stankoverlast leiden. Mooi is dat! Heeft u zo’n mooie vermaler en nu krijgt u stank voor dank! Maar geen paniek. Wij winnen altijd de strijd tegen de Sanibroyeur problemen in Amsterdam. De Ontstoppingskoning is namelijk niet te verslaan! U bent slechts een telefoontje weg van onze succesvolle diensten!