SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Hemelwater afvoer of regenpijp kapot

Stijgt het water u naar de lippen? Loopt het regenwater langs uw buitenmuren of zelfs uw huis in? Wilt u uw hemelwaterafvoer doorleggen?

De Ontstoppinkoning heeft een netwerk van loodgieters en ontstoppersĀ op het gebied van hemelwaterafvoer (HWA) en regenpijpen. Wij komen in Amsterdam vele HWA problemen tegen.

Een afgebroken regenpijp, een gescheurde regenpijp, maar ook een verstopte of lekkende HWA. Het kan niet zo zijn dat u elke avond moet bidden dat het die nacht niet zal regenen. Wij verdrijven uw angst voor ondergelopen kamers of kelders.

U kunt verstoppingen voorkomen wanneer de leidingen regelmatig gereinigd worden en uw dakgoot periodiek geschoond wordt. Mos, bladeren, stof, takjes, vuil en zelfs stukjes dakpan kunnen tot verstopping leiden.

Als de waterophoping in uw HWA zich naar binnen keert, dan heeft dit vochtige plekken en schimmel aan uw muren tot gevolgd. Een gebroken of verzakte regenpijp moet uiteraard meteen hersteld worden. De troepen van de Ontstoppingskoning staan dag en nacht klaar om deze klussen in Amsterdam direct op te pakken!

Wij beschikken uiteraard over de beste professionele apparatuur om ontstopping en reparaties te realiseren. Ook zijn wij bekend met alle soorten HWA en regenpijpen in Amsterdam. Heet u een HWA van Pvc, zink, staal of koper?

De meest voorkomende HWA is van Pvc, maar soms wordt dit gecombineerd met ander materiaal, bijvoorbeeld een stalen onderkant. Door onze jarenlange ervaring spelen wij hier uiteraard gemakkelijk op in. Wij zijn bekend met elke regenpijp of HWA.

De Ontstoppingskoning klaart de klus snel, succesvol en tegen een vriendelijk tarief. Wij zijn namelijk niet alleen de koning der ontstopping, maar ook de koning van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u een service contract met ons afsluiten?

Dan kunt u bij calamiteiten ons team met loodgieters en dakdekkers te allen tijde oproepen. Zonder voorrijkosten bezoeken wij elke woning, flat, bedrijfspand of woonboot in Amsterdam en wijde regio.