SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Last van een verstopping in de keukenafvoer?

Woont u in Amsterdam en omstreken? Wilt u net gaan koken of uw handen wassen en daar begint de trammelant weer. Het water loopt niet weg uit uw gootsteen, terwijl het putje geheel ontstopt lijkt. Komen er borrelende geluiden uit uw keukenkastje? Uw keukenafvoer is verstopt!

De meeste van dit soort verstoppingen in de keukenafvoer zien wij vlak na de zwanenhals plaats vinden. Of ook vaak in het eerste gedeelte van de liggende leiding. Woont u in de regio Amsterdam en heeft u problemen met uw keukenafvoer? De Ontstoppingskoning helpt u snel uit de ellende. Wij hebben een netwerk aan loodgieters en ontstoppers tot onze beschikking die u snel en vakkundig helpen.

Heeft u geen verstopping bij uw kraan of gootsteen, maar bij de keukenafvoer van uw vaatwasser of wasmachine? Vaak is de waterhuishouding in uw keuken onderling verbonden. Wij maken korte metten met alle soorten keuken afvoer verstoppingen.

De bij ons aangesloten loodgieters en ontstoppers zijn doorgewinterde vakmensen die elke dag actief zijn in de regio Amsterdam. Elke verstopping in uw keukenafvoer wordt in een mum van tijd gelokaliseerd. Vervolgens wordt er passende actie ondernomen. Dat kan een grondige ontvetting van uw afvoer zijn. Maar dat kan ook een specifieke reparatie of vervanging zijn.

Onze vakmensen zijn geschoold en kennen alle soorten woningen in Amsterdam en omstreken. Zij zijn bekend met de keukenafvoer van oude grachtenpanden, maar evengoed van een moderne flat of woonboot.

Alle apparatuur en middelen om de ontstopping van uw keukenafvoer succesvol te maken, hebben wij bij ons in onze werkbus. Wij zijn niet alleen een koning in ontstoppingen, maar ook een koning in snel en duurzaam resultaat!

Zoals het een koning betaamt zullen onze vakmensen u tijdens hun bezoek advies op maat geven. Wist u bijvoorbeeld dat u beter geen vet, etensresten of afval door uw gootsteen kunt spoelen? Heeft u al een gootsteenfiltertje die etensresten en dergelijke opvangt? Daarbij zijn er goede middelen die uw keukenafvoer schoon houden en ontvetten.

Wij bewapenen u graag met onze hulp. Neem vandaag nog contact met ons op.