SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Doucheputje en badkamer afvoer verstopt in Amsterdam

De Ontstoppingskoning heerst in Amsterdam als het gaat om het ontstoppen van badkamers en badkuipen. Een verstopping ontstaat niet zomaar. Uw doucheputje kan verstopt zijn omdat er vlak onder het putje haren achter blijven.

Maar de oorzaak kan ook dieper liggen. Mogelijk zijn er problemen met uw riolering. Wat er ook aan de hand is, wij gaan u van deze nare ongemakken verlossen! Wij heten niet voor niets de Ontstoppingskoning!

Een verstopt doucheputje is heel naar. Er blijft veel water achter, wat natuurlijk ook niet erg hygiënisch is. Ook krijgen wij vaak verzoeken uit Amsterdam om een verstopping van het bad te verhelpen. Dit euvel kan ontstaan door een verstopte afvoer.

Terugkerende verstoppingen in de badkamer kunnen duiden op structurele problemen met uw riolering. Gelukkig is de Ontstoppingskoning een specialist op het gebied van rioleringswerk.

Goed rioleringswerk is cruciaal voor uw waterhuishouding. Wij plegen onderzoek in uw riolering zonder uw badkamer onnodig te beschadigen. Om de oorzaken van een verstopping of lekkage te achterhalen, gebruiken wij speciale en geavanceerde methodes.

Zo gebruiken wij rookdetectie, lekdetectie en inspectiecamera’s om de staat van uw riolering te onderzoeken. Reparaties in Amsterdam voeren wij zo spoedig mogelijk, zodat u gauw weer heerlijk kunt douchen of badderen.

Dankzij de 24/7 service van de Ontstoppingskoning zijn wij elke dag van de week oproepbaar. Onze diensten zijn effectief, succesvol en betaalbaar.

Of het nu gaat om het doucheputje, uw verstopte bad of ander sanitair, de bij ons aangesloten loodgieters en ontstoppers zijn allround. Oude panden, nieuwbouw, hoogbouw of laagbouw, wij weten de weg! Niet alleen zijn wij actief in Amsterdam, maar ook in alle omliggende gemeenten in Noord-Holland.

Onze gecertificeerde loodgieters zijn stuk voor stuk betrouwbare vaklui met jarenlange werkervaring in de regio Amsterdam. Ondanks de hoge kwaliteit van onze diensten houden wij de kosten laag en betaalbaar.