SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Camera inspectie Amsterdam

Als het water niet goed kan weg stromen zit er mogelijk een blokkade in een afvoer. Het afvalwater stijgt in uw wasbak, gootsteen, douche of toilet. U heeft problemen met uw riolering! Bij langdurige verstopping kan er ook lekkage ontstaan.

Een verstopping of lekkage gaat helaas ook vaak gepaard met vieze luchten, om maar niet te spreken van de ongemakken die u ondervindt in uw huishouden of bij het douchen! Tijd om in te grijpen! De Ontstoppingskoning is snel ter plekke in Amsterdam om de strijd tegen deze ongemakken glorieus te winnen!

Omdat afvoeren en rioolbuizen lastig toegankelijk zijn, is het opsporen van een verstopping of lekkage niet altijd eenvoudig. Misschien is de leiding gebroken of afgescheurd? Of er is een boomwortel doorheen gegroeid. Of een voorwerp is klemgeraakt in de leiding.

Onze moderne camera inspectie heeft hier verandering in gebracht! Een bij ons aangesloten specialist kan dankzij deze camera inspectie via een scherm uw riool observeren.

Het mooie is dat onze mensen uw muren en sanitair zo veel mogelijk in tact laten, zodat u geen onnodige schade ondervindt. De Ontstoppingskoning uit Amsterdam geeft uw woning een koninklijke behandeling!

Omdat elk riool verschilt, hebben wij diverse specifieke camera’s met verschillende diameters. Ook gebruiken wij in sommige gevallen een duwcamera. Deze wordt met en duwkabel in het riool gebracht, deze kunnen soms wel 20 tot 30 meter ver reiken!

Deze ingenieuze inspectie camera’s zijn uiteraard klein en dun waardoor ze ook zicht hebben op lastige plekken. Dus wat voor woning u ook heeft in Amsterdam, de experts van De Ontstoppingskoning brengen alles in kaart.

Na de camera inspectie ontvangt u van ons een inspectierapport. Ook handig voor declaratie bij uw verzekering! In dat rapport adviseren wij ook hoe de problemen het best hersteld kunnen worden.

Natuurlijk staat De Ontstoppingskoning ook voor u klaar om zijn vaklui in te zetten voor herstelwerkzaamheden! Elke dag, ook in het weekend, in heel Amsterdam en omgeving. Deze koning wint elke strijd!