SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Afvoer wasmachine verstopt in Amsterdam?

Komt uw was kleddernat uit uw wasmachine? Of stroomt het water zelfs uit uw wasmachine? Dan heeft u mogelijk te maken met een verstopte afvoer van uw wasmachine.

Maar geen paniek, u hoeft niet meteen een nieuwe wasmachine te kopen. Uw wasmachine kan waarschijnlijk nog vele jaren mee.

Het enige wat u hoeft te doen is uw afvoer te ontstoppen, of in het ergste geval te vervangen. Natuurlijk laat u dit liever over aan vakkundige professionals uit Amsterdam, die precies weten wat er aan de hand is. Hier komt de Ontstoppingskoning!

Bij aankomst zal een door ons geselecteerde loodgieter of ontstopper aandachtig uw klachten beluisteren. Daarna onderzoekt hij uw wasmachine en doet hij een paar testen. Daaruit zal al gauw blijken wat de oorzaak is van uw verstopte afvoer.

Deze loodgieter of ontstopper uit Amsterdam zal vervolgens uw afvoer aanpassen of vervangen. Wanneer de kans op herhaling zeer groot is, dan is vervanging door een nieuwe afvoer aan te raden. Op termijn bent u uiteindelijk ook een stuk voordeliger uit.

Dagelijks strijdt de Ontstoppingskoning, met ons netwerk aan ervaren en gecertificeerde loodgieters, tegen verstoppingen en lekkages. In Amsterdam hebben wij al veel van deze problemen overwonnen. Uw verstopte wasmachine is bij ons dus in ervaren en betrouwbare handen.

Wij rijden voor met een goed uitgeruste bestelbus. Daarin hebben wij alle apparatuur en materialen om uw wasmachine in korte tijd succesvol te ontstoppen. Indien wij uw afvoer aanpassen of vervangen, hebben wij nieuwe onderdelen direct paraat.

Hoe zit het met de kosten? Wij verrichten enkel werkzaamheden die vooraf zijn besproken. Dus bij vervanging van uw afvoer vragen wij u om een akkoord. Op de factuur staan alle werkzaamheden en gebruikte materialen duidelijk gespecificeerd.

De ontstoppingskoning houdt namelijk van heldere afspraken. Wij geven u extra service zodat u zich ook koninklijk behandeld voelt!

Wij zijn actief in heel Amsterdam en regio. 24/7 oproepbaar en inzetbaar, met voorrang voor spoedklussen! Blijf niet met de natte was zitten en bel ons nu!