SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Max Verstappen en Formule 1

Max Verstappen

Verstappen de wereldkampioen F1 2021

Max Verstappen is de wereldkampioen Formule 1 van 2021. Voor altijd zal zijn naam gegrift staan in de boeken van deze Grand Prix. Verstappen won het kampioenschap in de laatste race tijdens een direct gevecht met Louis Hamilton. Eigenlijk had Verstappen de race al verloren maar tijdens een safetycarmoment en een slimmere bandenwissel dan Hamilton ging Verstappen uiteindelijk toch met de race én het wereldkampioenschap aan de haal.

De strijd tussen Verstappen en Hamilton

Gedurende het jaar kende Verstappen een zinderende strijd met Lewis Hamilton. Het kwam uiteindelijk op de laatste race in Abu Dhabi aan. Max Verstappen passeerde zijn Hamilton in de laatste ronde van de Grand Prix van Abu Dhabi. Hamilton leek lange tijd op weg naar zijn achtste wereldkampioenschap, maar een late safety car-periode gooide roet in het eten van de Engelsman. Verstappen won de titel met tien overwinningen en 397,5 punten in totaal. Verstappen’s team moest het doen met een tweede plek in het constructeurskampioenschap, dat gewonnen werd door Mercedes. Maar uiteindelijk draaide het maar om één ding en dat was het wereldkampioenschap van Max Verstappen

De vriendin van Max Verstappen

De vriendin van Max Verstappen heet Kelly Piquet. Zij is de dochter van oud Formule 1 coureur Nelson Piquet sr. De 32-jarige dochter van Piquet zagen we eind 2020 op foto’s van Verstappen reageren. Verstappen deed dit op zijn beurt bij haar Instagram-kiekjes. Rondom de jaarwisseling van 2020 naar 2021 begon het duo op Instagram foto’s te plaatsen waarop ze samen te zien waren. Sindsdien is het duidelijk: Verstappen heeft in de Braziliaanse een nieuwe liefde gevonden.

Live Max Verstappen kijken?

Indien je live naar Max Verstappen wilt kijken dan vind je op F1maximaal een interssante pagina over dit onderwerp.