SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Ontstoppingsbedrijf Schiphol

Bent u in Schiphol, Schiphol Oost of Schiphol Rijk gevestigd en heeft u dringend hulp nodig met een lekkage, verstopping of ander ongemak?

Als ontstoppingsbedrijf hebben wij bij menig bedrijf in Schiphol het toilet, de gootsteen of de afvoer ontstopt. Laat uzelf en uw collega’s niet de dupe zijn van een falende waterhuishouding. De Ontstoppingskoning is heer en meester in het afrekenen met deze ongemakken. Bel ons nu!

Vooral bij bedrijven met veel medewerkers worden de toiletten en keukens vaker belast. Op den duur kunnen er breuken, beschadigingen en verstoppingen ontstaan. Als ontstoppingsbedrijf zijn wij bekend met de veelal moderne bouw van de gebouwen in en rondom Schiphol.

Ook zijn er bedrijven die hun afvoeren extra belasten voor hun bedrijfsvoering. Het werk kan natuurlijk geen minuut stil staan. Gelukkig is de Ontstoppingskoning ook per direct beschikbaar voor spoedopdrachten.

Als ontstoppingsbedrijf zijn wij goed voorbereid op onze klussen in Schiphol en de Haarlemmermeer. Wij hebben in onze bestelbus de meest geavanceerde en moderne apparatuur bij ons. Daardoor verhelpen wij elke verstopping of lekkage succesvol en vlot.

Reparaties pakken wij direct aan en beschadigde afvoeren worden desnoods onmiddellijk gerepareerd of vervangen. Rioleringswerk kan complex zijn en vraagt om veel ervaring en knowhow. Ons ontstoppingsbedrijf geneest elke falende riolering in Schiphol en omgeving. Indien noodzakelijk zetten wij onze speciale inspectie apparatuur in om de oorzaak van een verstopping feilloos in kaart te brengen.

Schakel vandaag nog ons ontstoppingsbedrijf in en u hoeft niet langer te werken met stankoverlast. Dankzij onze betaalbare service is de ellende van een volgelopen gootsteen of verstopte toiletpot gauw voorbij.

Wij weten elke bestemming in Schiphol snel te bereiken. Wij zijn elke dag de hele dag bereikbaar. Ons ontstoppingsbedrijf doet ook klein loodgieterswerk of herstelt uw elektra zodat u zelf geen minuut hoeft te verspillen. Vraag een offerte aan of bekijk op onze prijslijst onze betaalbare tarieven.