SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

Bent u een van die 75.000 mensen in Hoofddorp die een ontstoppingsbedrijf of ontstoppingsdienst nodig heeft? Helaas komt elk huishouden een keer aan de beurt. Een ongeluk zit in een kleine hoek en een verstopping ook.

Wij zijn een ontstoppingsbedrijf die voor u de beste ontstoppingsdienst in Hoofddorp kiest om uw verstoppingen op te lossen. Wij werken zowel in Hoofddorp als in Noord Holland en sturen uitsluitend erkende loodgieters en ontstoppers die lid zijn van Uneto VNI op pad.

Er is niets vervelender dan water hozen in de douche of niet kunnen afwassen omdat de gootsteen niet doorloopt. De Ontstoppingskoning weet in Hoofddorp elke klus te klaren. Is uw WC, afvoer of gootsteen verstopt? Is uw riolering niet in orde? Eén belletje naar onze ontstoppingsdienst in Hoofddorp en we komen er aan!

In de afgelopen decennia is Hoofddorp sterk uitgebreid met vele flats en nieuwe huizen. U kunt er van op aan dat de apparatuur van onze ontstoppingsdienst super modern is. Ook zijn wij gespecialiseerd in de oude en traditionele panden van Hoofddorp.

Zo hebben wij als ontstoppingsbedrijf al veel klanten aan de historische Hoofdweg blij gemaakt. Omdat wij Hoofddorp als onze broekzak kennen, zijn wij snel ter plekke zodat we direct voor u aan de slag gaan!

Ontstoppingsbedrijven aangesloten bij de Ontstoppingskoning verrichten effectieve herstelwerkzaamheden aan sanitair, afvoeren en riolering. Een verstopping kan ontstaan door een lekkage, slechte beluchting van de riolering of falende afvoeren. Bijvoorbeeld afvoeren die scheuren vertonen of verouderd zijn, zorgen al gauw voor problemen.

Wij hadden een verstopte keukenafvoer en dat is perfect verholpen door de Ontstoppingskoning.

— Heer Zeya - Hoofddorp

In het oude centrum van Hoofddorp hebben wij ook lekdetectie en inspectiecamera’s ingezet om verstoppingen in de riolering te achterhalen. Zoals u begrijpt is ons ontstoppingsbedrijf voorzien van alle moderne technieken en methodes om uw verstopping of lekkage te verhelpen.

De Ontstoppingskoning is elke dag, 24 uur per dag beschikbaar in Hoofddorp. Ook is ons ontstoppingsbedrijf prijsvriendelijk want wij berekenen geen voorrijkosten!

De Ontstoppingskoning staat paraat om uw telefoontje te beantwoorden!

 

De gootsteen is perfect ontstopt door uw collega. Bedankt. Uw bedrijf is absoluut een aanrader.

— Meneer Hennema - Hoofddorp