SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Ontstoppingsbedrijf Amstelveen

Waar u ook woont in Amstelveen, de Ontstoppingskoning weet u te vinden voor hulp bij lekkage of verstopping. Amstelveen heeft een oppervlak van 44 kilometer en de Ontstoppingskoning bestrijkt dit gehele gebied.

Het bij ons aangesloten ontstoppingsbedrijf dat wij selecteren is actief in Amstelveen. Wij hebben uitsluitend erkende loodgieters en ontstoppers tot onze beschikking, die lid zijn van Uneto VNI.

Van de 85.000 inwoners van Amstelveen hebben wij als ontstoppingsbedrijf er al velen blij gemaakt. Wij ontstoppen uw verstopte toilet, gootsteen, douche of afvoeren in een handomdraai.

Dikwijls worden wij door inwoners uit Amstelveen gebeld die bezitter of huurder zijn van een oud pand. Logisch dat er na verloop van tijd kwaaltjes ontstaan. Ons ontstoppingsbedrijf heeft veel ervaring met de specifieke bouw en materialen van deze historische woningen.

Maar ook worden wij regelmatig ingeschakeld door bewoners van nieuwbouwwoningen in Amstelveen. Ook op dat gebied is de ontstoppingsdienst van de Ontstoppingskoning heer en meester.

Onze ontstoppingsdienst verhelpt lekkages en verstoppingen tegen een betaalbare prijs. Indien nodig voeren wij reparaties uit aan afvoeren of desnoods vervangen wij volledige onderdelen.

Door onze moderne methodes en geavanceerde apparatuur hebben wij als ontstoppingsbedrijf in Amstelveen overal een oplossing voor. Ook voor het lastige rioleringswerk zijn wij uw bondgenoot.

Wij hebben al menig sputterende riolering in Amstelveen genezen. Verstoppingen en lekkages in rioleringen zijn helse dilemma’s. Door onze inspectie apparatuur weten wij oorzaken van verstoppingen en stank direct te achterhalen.

Onze gootsteen en vaatwasser was verstopt. Ik was erg verbaasd dat de kosten zo laag waren. Het zag er allemaal erg serieus uit maar het is gelukkig goed gefixt.

— Mevr. Keyzer - Amstelveen

Dus: Is uw WC, afvoer of gootsteen verstopt? Als u ons ontstoppingsbedrijf inschakelt dan heeft u uw oude leven gauw weer terug. Laat die ellende van volgelopen gootstenen, dichtgeslibde doucheputjes en verstopte toiletten achter u.

Wij bezoeken u in Amstelveen zonder onnodige voorrijkosten. U kunt ons de hele dag bereiken, dus u kunt nu al bellen! Ook voor klein loodgieterswerk aan sanitair of elektra kunt u rekenen op ontstoppingsdienst de Ontstoppingskoning.

Geniet weer van uw leven in Amstelveen. De ontstoppingsdienst van de Ontstoppingskoning gaat dat snel regelen!

 

Wij hadden last van een lekkage in het toilet. We hebben u gebeld en u was binnen 1,5 uur bij ons thuis. Dat was erg relaxed. Alles werkt weer en de lekkage is niet meer.

— J de Jong - Amstelveen