SPOED? Bel dan met

06 - 13 93 39 82

Ontstoppingsbedrijf Almere

Bij de 200.000 inwoners van Almere heeft de Ontstoppingskoning al diverse verstoppingen weten te verhelpen. Almere kent een oppervlak van 130 vierkante kilometer vaste grond en al die straten bedienen wij voor u. Omdat ons ontstoppingsbedrijf 24 uur per dag oproepbaar is, kunnen wij al gauw op uw stoep staan.

Onze ontstoppingsdienst is o.a. actief in de volgende delen van Almere:

  • Almere Stad
  • Almere Haven
  • Almere Buiten
  • Almere Hout
  • Almere Poort

De Onstoppingskoning kiest voor u het beste ontstoppingsbedrijf in uw stad kiest om uw verstoppingen op te lossen. Bel ons en wij regelen uw ontstopping met spoed. Wij werken uitsluitend samen met erkende loodgieters en ontstoppers, die lid zijn van Uneto VNI.

Ons ontstoppingsbedrijf zorgt dagelijks in Almere dat uw badkamer, toilet of keuken weer naar behoren functioneert. Tegen redelijke prijzen ontstoppen wij uw toilet, uw doucheafvoer of uw gootsteen.

Veel verstoppingen hangen samen met uw riolering. Er is kennis en kunde van een gecertificeerd ontstoppingsbedrijf nodig om oorzaken van verstoppingen te achterhalen.

Als het nodig is kunnen wij rioleringscamera’s of lekdetectie inzetten om oorzaken te achterhalen. Zonder onnodig breekwerk en met behoud van uw sanitair legt de Ontstoppingskoning de oorzaak bloot.

Of u nu in een hoge flat of rijtjeshuis in Almere woont, maakt voor ons geen verschil. Wij hebben alle soorten woningen in Almere bezocht met succes als resultaat. Van Almere Centrum tot aan Almere Haven.

Laat ons uw afvoeren ontstoppen en u kunt weer van uw dag genieten. Ook voor klein loodgieterswerk doet u een beroep op ons ontstoppingsbedrijf. Zo repareren wij ook kranen, wasbakken en gootstenen. Ook hebben wij in Almere vele vaatwassers en wasmachines aangesloten.

Bedankt voor het goede werk. De jongen die langs kwam heeft d.m.v. riooldetectie de rioolbuis in de tuin opgespoord. Super fijn. Bedankt.

— T Molenaar - Almere

U betaalt onze ontstoppingsdienst alleen voor de tijd en materialen en niet voor de voorrijkosten.

De Ontstoppingskoning geeft u een koninklijke behandeling en zorgt ervoor dat u weer heerlijk kunt douchen en koken.

Ook geeft onze ontstoppingsdienst u graag tips hoe u de kans op verstopping kunt verkleinen. Neem vandaag nog contact op.

 

Onze afvoerpijp van de wasmachine liep volledig over. Na de ontstopper te hebben gebruikt nog geen resultaat. Nadat we hadden gebeld met de Ontstoppingskoning stond er meteen iemand op de stoep en is het probleem verholpen.

— N Kadir - Almere